EaseUS Data Recovery Wizard Indir Full Tam PC için Sürüm

Ücretsiz EaseUS Data Recovery Wizard Indir Full Tam PC Sürümü

EaseUS Data Recovery Wizard Indir Full Tam ücretsiz veri kurtarma yazılımı, 2 GB’ın altındaki kayıp verileri kurtarmak için en iyi çözümü sunar. Bu teknik, yanlışlıkla sildiğiniz veya kaybettiğiniz hayati dosyaları kolayca kurtarmanızı sağlar. Data Recovery Wizard Free ile 500 MB veriyi hızla kurtarabilirsiniz. Bu sınırı 2 GB’a çıkarmak için programı Twitter veya Facebook sayfalarınızda tanıtın. Birkaç PCI veri kurtarma hizmeti sağlayıcısı, BT uzmanı, sistem yöneticisi, teknisyen ve danışmana sahip işletmeler için profesyonel bir veri kurtarma aracı EaseUS Data Recovery Wizard 17.0.0 Crack’tir. Kullanıcılar, sınırsız kullanım ve tercih edilen hizmetler sunan kapsamlı veri kurtarma çözümüyle zamandan ve paradan tasarruf edebilirler.

Neredeyse her türlü veri kaybı için Easeus Data Recovery Wizard Full en iyi veri kurtarma programları arasındadır. EaseUS veri kurtarma crack’inin en son sürümünü seri anahtar oluşturucuyla edinebilirsiniz. Bu yazılımın resmi sürümü iki şekilde elde edilebilir. Birincisi, ücretsiz olarak indirmektir. Bir seçenek ise yüzde otuz tasarrufla elde etmektir. Veri kurtarma yazılımının tam sürümünü nasıl hızlı bir şekilde indireceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

 

EaseUS-Data-Recovery-Wizard-Indir-Full-Tam-Version

 

Easeus Data Recovery Wizard Indir Full Tam Genel Bakış:

Easeus Crack Data Recovery 17.0.0 için Sihirbaz Teknisyeni Crack’in basit ve kullanımı kolay tasarımıyla, kullanıcılar ana pencereden çeşitli özelliklere hızla erişebilirler. Yanlışlıkla silinen biçimlendirilmiş sürücülerden verileri ve dosyaları geri yüklemek için kullanılır. Ek olarak, bir virüs veya işletim sistemi çökmesinden sonra veri kurtarma mümkündür. Bu aracı, orijinal veya kayıp bölümlerden dosyaları geri yüklemek için de kullanabilirsiniz. NTFS, NTFS5, EXT2, EXT3, Fat 12, Fat 16 ve Fat 32 desteklenen dosya sistemleridir.

EaseUS Data Recovery Lisans Kodunu kullanarak Windows PC’lerden ve dizüstü bilgisayarlardan belgeleri, görüntüleri, müzikleri, videoları, e-postaları, klasörleri ve arşiv dosyalarını kurtarabilirsiniz. Ek olarak, MP3/MP4 oynatıcılar, dijital kameralar, SD kartlar, USB sürücüler, harici sabit diskler ve hafıza kartları gibi çok çeşitli depolama aygıtlarını destekler. Arama sonuçlarını iyileştirmek ve hızlandırmak için kullanıcılara başlangıçta hangi dosya türlerini kurtaracaklarını seçme olanağı sunun.

 

EaseUS-Data-Recovery-Wizard-Indir-Full-Tam-PC

 

Easeus Data Recovery Wizard Indir Full Tam Apk Torrent:

EaseUS Data Recovery full crack, kullanıcıların WinPE tabanlı önyüklenebilir sürücülerdeki verileri tanımasını ve kurtarmasını sağlayan önyüklenebilir ortam desteği içerir. Kullanıcılar Windows Ön Kurulum Ortamına WinPE olarak başvurabilirler. Kullanıcılar sorunlarla karşılaşırlarsa veya sistem çökerse WinPE’ye erişebilirler. Sadece ilgili onay kutularına tıklayın, tarama için konumu seçin ve tanınan belgelerin listesini görüntüleyin. Uygulamanın kullanıcılardan istediği tek şey budur: kurtarmak istedikleri dosya türünü seçmek.

Ease US Data Recovery Wizard Crack’i kullanarak silinen bölümleri de kurtarabilirsiniz. Dosya kurtarma söz konusu olduğunda, önce hangi hedef bölümü kullanacağınızı seçebilirsiniz. Dizin ağacını oluşturduğunuzda, dosyanın metnini, görüntüsünü veya HEX kodunu önizlemeden önce ilgili dosyanın adını, boyutunu, türünü, oluşturulma, değiştirilme ve son erişim tarihlerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, disk görüntüsünü açarak arama özelliğini kullanabilirsiniz. Bir arama konumu, diğer ölçütler (tür, tarih ve boyut gibi), bir dosya adı, bir dosyanın bir bölümü veya bir dosya maskesi sağlayabilirsiniz.

 

EaseUS-Data-Recovery-Wizard-Indir-Full-Tam-Mod-APK

 

Temel Özellikler:

  • Tam ve etkili kurtarma: E-postalar, belgeler, müzik, filmler ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm kaybolan dosyaları geri getirir.
  • Biçimlendirilmiş veya yok edilmiş dosyaları hızla ve etkili bir şekilde kurtarabilir.
  • İşletim sistemi çökmesi, virüs saldırısı, hatalı işlem veya diğer tanımlanamayan nedenlerden silinen dosyaları kurtarın.
  • Ham veya kayıp bir bölümden silinen dosyaları kurtarın.
  • Taramadan önce, doğru arama sonuçları için kullanmak istediğiniz kurtarma dosyası biçimlerini belirtin.
  • Aramanızı dosya adına, türüne ve tarihine göre daraltarak zamandan tasarruf edin ve dosyaları hızla bulun.
  • Dosyaları geri yüklemeyi seçmeden önce, doğru ve yüksek kalitede olduklarından emin olmak için önizleyin.
  • EaseUS Data Recovery Wizard (2024) için seri numarası Başka bir tarama yapmadan kurtarmaya devam etmek için önceki taramanızın sonuçlarını kaydedin ve içe aktarın.
  • Tek Bir Güvenli, Kullanımı Kolay ve Güvenilir Dosya Veri Kurtarma Çözümüne İhtiyacınız Var!
  • Diskiniz bundan hiçbir zarar görmeyecektir.
  • Sistemde hasara neden olmadan silinen, biçimlendirilen ve bölümlenen verileri kurtaran yazılım.
  • Kurtarma işlemi için basit, etkileşimli bir arayüze giden üç kolay adım vardır.
  • Orijinal verileri silmeden, EaseUS Veri Kurtarma İşlemi Etkinleştirme Anahtarı birçok cihazda çeşitli veri kaybı senaryolarından kaybolan veya silinen dosyaları %100 güvenilir bir şekilde geri yükler.
  • Daha iyi kurtarma sonuçları sağlamak için, taramadan önce kurtarmak istediğiniz dosya türlerini belirtin. Arama sonuçlarınızı net bir şekilde filtreleyin ve kurtarabileceğiniz tüm dosyaları önizleyin.
  • Geri Dönüşüm Kutusu’nun boşaltılması dosya kaybına neden oldu.

Gerekli Sestm:

  • İşletim Sistemleri: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
  • Gereken minimum disk alanı 100 MB’tır.
  • Bellek (RAM): Minimum 1 GB gereklidir.
  • Sabit Disk Alanı: 100 MB kullanılabilir alan gereklidir.

Nasıl kurulur?

Yazılımınızı etkinleştirmek için EaseUS veri kurtarma için şu anda sahip olduğunuz lisans kodunu kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için ayrıntılı talimatlar aşağıdaki gibidir:

  •  Adım: Bilgisayarınızın EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazını yeniden başlatın. “Etkinleştir” (deneme sürümünün kullanıcıları için) veya “Şimdi Yükselt” (ücretsiz sürümün kullanıcıları için) öğesine tıklayın.
  •  Adım: Lisans kodunu kopyalayıp yapıştırın, ardından deneme sürümü için

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir