Windows 7 ISO Mod APK Torrent Yükseltilmiş Sürüm 2024

Ücretsiz Windows 7 ISO İndir PC İçin Ücretsiz

Windows 7 ISO Ürün Anahtarı, işletmeler ve profesyoneller için en iyi işletim sistemidir. Windows 7’nin en uzmanlaşmış ve genel sürümüdür. Yerini alan Windows 8’in ortaya çıkmasına rağmen, Windows 7 hala mevcut olan en iyi sürüm olarak kabul edilmektedir. Professional’ın iş avantajlarını (Windows XP modunda uygulamaları çalıştırma yeteneği gibi) Home Premium’un keyifli unsurlarıyla birleştirir. Dosyalarınızı korumak için BitLocker’ı kullanabilirsiniz. 35 dilden herhangi birinde konuşma özgürlüğü. Hepsini elde etmek için Windows 7’nin tam sürümünü ücretsiz indirin.

Üstelik, Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO en güçlü ve uyarlanabilir sürümü Windows 7 Ultimate 64-bit Ürün anahtarıdır. Windows XP modunda çok sayıda Windows XP ofis uygulamasını çalıştırmak gibi profesyonel iş işlevselliğini, dikkate değer kullanım kolaylığı ve son teknoloji ev eğlence özellikleriyle birleştirir. Daha fazla güvenlik için BitLocker ve BitLocker To Go kullanarak verileri şifreleyebilirsiniz. Daha fazla çok yönlülük için 35 dilden herhangi birini seçebilirsiniz. Tüm özelliklere erişmek için Windows 7 Ultimate 32-bit ürün anahtarının tam sürümünü edinin.

Üstelik, Microsoft Windows 7 ISO Indir Ultimate Ürün Anahtarı, güvenilirliği ve sağlam özellikleri nedeniyle diğer Windows 7 sürümlerinden sıyrılarak Windows 7 serisinin en iyi sürümüdür.  Bu yüzden, Geliştiriciler, bu sürüme özel yeni özellikleri dikkatlice dahil etmişlerdir. Windows 7’nin uyarlanabilirliği, onu hem profesyonel hem de ev kullanıcıları için ideal hale getirir. Sistem ekranı şık yeni widget’lar içerir, verimli bir şekilde çalışır ve hayrete düşürecek bir sunum moduna sahiptir.

 

Windows-7-ISO-Free

 

Windows 7 ISO Genel Bakış:

Microsoft Windows 7 Ultimate Keygen, işletmeler ve profesyoneller için mevcut olan en iyi işletim sistemidir. Windows 7’nin en uzmanlaşmış ve genel sürümüdür. Bu yüzden,  Birçok kişi, halefi Windows’un piyasaya sürülmesine rağmen Windows 7’yi hala sektördeki en iyi sürüm olarak görüyor. Bir Profesyonelin iş ve eğlence yeteneklerini Windows XP modu programlarını çalıştırma yeteneğiyle birleştirir. BitLocker, güvenlik amaçlı verileri şifrelemek için kullanılabilir. 35 dilden herhangi birini esneklikle kullanma yeteneği. Her şeyi elde etmek için Windows 7’nin tam sürümünü ücretsiz indirin.

Üstelik, Windows 7’nin amacı, donanım ve yazılım uyumluluğunu korurken Microsoft Windows’u kademeli olarak iyileştirmekti. Bu, Windows Vista’nın olumsuz eleştirilerine yanıt olarak yapıldı. Üstelik, Sabitlenmiş programları ve ek pencere yönetim araçlarını destekleyen yenilenmiş bir görev çubuğunun eklenmesiyle Windows 7, Windows Aero kullanıcı arayüzünü iyileştirmeye devam etti. Üstelik, İşletim sistemi artık kitaplıklar, çoklu dokunmatik giriş desteği ve yeni Ev Grubu dosya paylaşım mekanizması gibi ek özellikler içeriyor.

Veri yönetimi seçenekleri bol ve ağ çalışması Windows 7 Ultimate Ürün Anahtarı 64-bit ile sorunsuz. Internet Explorer 11’i yüklemek çevrimiçi tarama deneyiminizi geliştirecektir. Ayrıca DirectX Son Kullanıcı Çalışma Zamanı ve .NET Framework 4.7.2 ile birlikte gelir. Windows Media Player 11 ile mevcut en iyi multimedya deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Bu nedenle, Windows 7 için DirectX 11 Other Tool’u ücretsiz edinin. Windows 7 Ultimate için bir crack var. Bu sefer o kadar basit olmayacak.

 

Windows-7-ISO-Mod-APK

 

Windows 7 ISO’nun Temel Özellikleri:

  • Bu derlemeyi kullanarak tercih ettiğiniz dili, sürümü ve bit derinliğini seçebilirsiniz.
  • Başlangıçta Rusça eklendi çünkü temel görüntülerin orijinal dili İngilizceydi.
  • Bu, Windows 7 Starter sürümünü dışarıda bıraktı.
  • Bu yüzden, Install.wim, NVMe ve USB 3.0/3.1 sürücülerini içerir.
  • Tüm değişiklikleri yapmak için komut satırı kullanılır.
  • Bu yüzden, Yerel yükleyici değişmeden kalırken, x64 sürümü artık GPT disklerine UEFI modunda yükleme yeteneğine sahiptir. En sevdiğiniz şarkılara, web sitelerine ve belgelere hızla ulaşın.
  • 32/64 Bit Windows 7 Ultimate 2022 Ürün Anahtarı, güçlü bir 64 bit işlemciyi tam olarak kullanır.
  • Test sırasında hiçbir ayarlama veya düzeltme yapılmadan sistem kaynak bütünlüğü kontrollerinden geçti.
  • Önyükleyici Dos boot.wim’dir. Bu nedenle, önyükleyici olarak bootx86.wim’i seçerek sistem bit boyutunun her iki sürümünü de yükleyebilirsiniz.
  • Yukarıdaki listeden ikinci bootx64.wim’i önyükleyici olarak kullanırsanız sistemin x64 sürümünü yükleyebilirsiniz;
  • Çeşitli üretkenlik uygulamalarını çalıştırmak ve bilgisayarınızda TV bölümlerini kaydetmek, duraklatmak, geri sarmak ve izlemek için Windows XP modunu kullanın.

 

Windows-7-ISO-APK-Mod

 

Sistem Gereksinimleri:

  • 1 gigahertz (GHz) veya üzeri CPU hızı, 32 bit (x86) veya 64 bit (x64).
  • Bir gigabayt (GB) (32 bit) veya iki GB (64 bit) RAM
  • WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 için grafik aygıtı

Nasıl yüklerim?

  • Verileri almak için makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki bağlantıya tıklayın.
  • Sistemlerine dosya ekleyen kullanıcılar bunları kaldırmalıdır.
  • Sadece yapılandırın, çalıştırmayın.
  • Anahtarlı paketi indirmeler klasörüne yerleştirin.
  • Ne olduğunu izleyin.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir