Adobe Photoshop 2023 Indir Full Windows İçin Sürüm

Özgür Adobe Photoshop Indir Tam Türkiye Son Sürüm

Adobe Photoshop 2023 Indir Full, dünyanın en güçlü ve gelişmiş grafik tasarım ve görüntüleme yazılımıdır. Adobe photoshop indir crack CC 2022 + Neural Filters, dijital fotoğrafların her bir parçasını değiştirmenize olanak tanıyan çok çeşitli etkili araçlar içerir. Daha hafif ve daha tanınabilir kullanıcı arayüzüyle, kullanıcılar tüm resim düzenleme işlemlerini kolayca halledebilirler. Katmanlarla çalışmak, bu sağlam programla dijital fotoğraflarınızın daha ince yönleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlar. Fotoğraf Efektleri için Bu 14000’den Fazla Ücretsiz PSD Şablonuna da Göz Atın.

Photoshop CC uygulamasının yardımıyla düzenleyebilir, manipüle edebilir, rengi ayarlayabilir, nesneler ekleyebilir ve kaldırabilir, arka planı bulanıklaştırabilir, daha fazla renk ve degrade ekleyebilir, şekiller ekleyebilir, logolar ve site tasarımları oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Buradan Daha Fazla Ücretsiz Lightroom Ön Ayarına Göz Atın.

 

adobe-photoshop-2023-indir-full-Free

 

Adobe Photoshop 2023 Indir Full Genel Bakış:

Ayrıca, fotoğrafçılara Alan Derinliği, Resimsel, Desen Fırçası ve Siyah Beyaz gibi çeşitli seçeneklere erişim sağlayacak Adobe Sensei AI teknolojisi yüklüdür. Kolay manipülasyon için çok sayıda konunun tek tıklamayla seçilmesine ek olarak cilt yumuşatma efekti sunar. Buradan Daha Fazla Ücretsiz Makete Göz Atın.

Bir fırça alın ve yaratıcı yanınızın ortaya çıkmasına izin verin. Grafik sanatçısı Anna Mills, dokuları, katmanları ve zaman çizelgesini kullanarak seğiren, analog stop-motion stiliyle dijital animasyonlar oluşturur. Photoshop’u yanınıza alın ve oluşturmak için parmağınızı veya bir Apple Pencil kullanın. Katmanlara, maskelere, fırçalara, nokta iyileştirmeye ve karıştırma modlarına kolayca erişebilirsiniz. İllüstratör ve sanatçı Beatriz Ramo, Photoshop fırçaları ve katmanları kullanarak elle çizilmiş portrelerini renk, doku ve tuhaf efektlerle zenginleştirir. Ayrıca, Topaz Photo AI 2’yi edinebilirsiniz.

 

adobe-photoshop-2023-indir

 

Photoshop Full Temel Özellikler:

Photosop indir gezginler 2024’ü yükledikten sonra, aşağıda listelenen inanılmaz yeteneklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Ancak, özelliklerin farklılık gösterebileceğini ve tamamen sisteminizin bunları destekleyip desteklemediğine bağlı olduğunu unutmayın.

Yeniliğin neler yapabileceğini görün.

Bu yüzden, Photoshop her zaman yeni özelliklerle daha hızlı ve daha akıllı hale geliyor. En son güncellemelerden birkaçını görüntüleyin. Ayrıca, fotoğrafları düzenlemek için Photoshop’u çevrimiçi kullanın.

En çılgın rüyadan, bir anda muhteşem görüntüye.

Mükemmel sonuçlarla karmaşık ayarlamaları tamamlamak için basit metin talimatlarını kullanın. Fotoğraflardan içeriklerin tahribatsız eklenmesi, genişletilmesi ve kaldırılması üzerinde her zaman kontrole sahipsiniz.

Resimleri anında genişletin.

Görüntüleri birkaç basit adımda genişletmek için Generative Expand’ı kullanın. Fotoğrafların web sitelerine, sosyal medyaya ve diğer platformlara uyması için en boy oranlarını ayarlayın, portreleri manzaralara dönüştürün ve daha fazlasını yapın.

Birkaç adımda bir görüntünün görünümünü değiştirin.

Fotoğraflarınızın görünümünü kökten değiştirmek için 30’dan fazla yeni ayar ön ayarını kullanın. Bir önizleme görmek için üzerine gelin, en beğendiğinizi seçin, ardından tamamen benzersiz bir parça yaratmak için sonuçta gerekli ayarlamaları yapın.

Sonraki adım önerileriyle düzenleyin.

Bu yüzden, Bağlamsal Görev Çubuğu, yaptığınız işe göre ilgili özellikleri görüntüleyerek üretken AI ve maskeleme iş akışlarını hızlandıran bir yüzen menüdür. Deneyiminizi hızlandırmak için, doğrudan menüden önerilere tıklayın.

Büyük objeleri yok edin.

Kaldırma Aracı ile, büyük bir şekli kaydırarak veya daire içine alarak onu çevresini tamamlayan bilgilerle otomatik olarak doldurarak kusursuz ayarlamalar yapabilirsiniz. Bu, karmaşık arka planlarda nesne özelliklerini ve derinliği korur.

 

adobe-photoshop-2023

 

Adobe Photoshop 2023 Indir Full Sistem Gereksinimleri:

Bilgisayarınıza Adobe Photoshop’u indirip yüklemeden önce yapmanız gereken tek şey minimum sistem gereksinimlerini okumaktır.

  • CPU: 2 GHz minimum saat hızına sahip 64 bit kapasiteli Intel® veya AMD CPU ve SSE 4.2 veya üzeri.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit (build 1909) veya üzeri; LTSC sürümleri geçerli değildir.
  • Grafik Kartı: DirectX 12’yi destekleyen GPU. GPU için RAM: 1,5 GB.
  • Monitör Çözünürlüğü: 1280 x 800’de %100 kullanıcı arayüzü ölçeklemesi

Teknik Kurulum Ayrıntıları:

  • Yazılımın Tam Adı: adobe photoshop indir full 2024’ü indirin. _igetintopc.com_Adobe_Photoshop_2024_x64.rar dosya adıdır.
  • İletişime geçin Dosyada 4,5 GB veri var.
  • Uygulama Türü: Tam Bağımsız Kurulum / Çevrimdışı Yükleyici
  • 64 bit (x64) uyumluluk mimarisi

Adobe Photoshop 2024 Nasıl Kurulur:

  1. Zip dosyasını çıkarmak için WinRAR, WinZip veya yerleşik Windows komutunu kullanın.
  2. Gerekirse parola her zaman itetintopc.com’dur.
  3. Yükleyiciyi açtıktan sonra, anlaşmaları kabul edin ve yazılımı yükleyin.
  4. igetintopc.com_Fix klasörüne bakmayı ve metin dosyasının talimatlarına uymayı unutmayın.
  5. Bu yüzden, Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçin sayfamızı kullanın.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir