Adobe Acrobat Pro dc Full [En son sürüm ]

Indirmek Adobe Acrobat Pro dc Full: Genel Bakış

Adobe Acrobat Pro dc Full, profesyonel iletişimleri PDF formatında sunmanıza olanak tanıyan inanılmaz derecede sezgisel ve güçlü bir yazılımdır. Daha fazla iletişim olanağı sağlayan akıllı araçlarla donatılmıştır. Zengin medyayla PDF dosyaları oluşturun ve düzenleyin. Bilgileri daha güvenli bir şekilde paylaşın ve geri bildirimleri daha verimli bir şekilde toplayın.

Adobe Acrobat Pro dc Full indir  yazılımı, iş profesyonellerinin kolay ve daha güvenli dağıtım, işbirliği ve veri toplama için daha güvenli, yüksek kaliteli Adobe PDF belgeleri oluşturması, birleştirmesi, yönetmesi ve sunması için güçlü bir yoldur. Elektronik veya kağıt dosyaları, ücretsiz Adobe Reader’ı kullanarak başkalarıyla kolayca paylaşabileceğiniz güvenilir PDF belgeleri halinde derleyin. Ancak web sayfalarını, çizimleri ve e-postaları bile birleştirebilirsiniz.

Adobe Pro Full  PDF dosyaları oluşturmak ve düzenlemek için güçlü bir uygulamadır. Bu etkileyici uygulamayla belgeleri imzalayıp güvence altına alabilir ve yorum ekleyebilirsiniz. Sayfaları düzenlemenize ve belgeleri farklı formatlarda dışa aktarmanıza olanak tanır. Ancak etkileşimli formlar kolayca tasarlanıp dağıtılıyor ve yanıtlar kolayca toplanıyor. İki PDF dosyasını hızla karşılaştırın ve sürüm kontrolü ve belge incelemesi için kritik olan farklılıkları belirleyin. Taranmış belgeleri, optik karakter tanıma (OCR) teknolojisini kullanarak düzenlenebilir, aranabilir PDF dosyalarına dönüştürün. Ancak hassas bilgileri gelişmiş şifreleme, düzeltme ve parola koruma özellikleriyle koruyun. Adobe dc Pro Full  Document Cloud ve Dropbox gibi bulut hizmetleri aracılığıyla PDF dosyalarını alın, kaydedin ve paylaşın.

 Adobe-Acrobat-Pro-dc-Full

Anahtar özellikler:

  • Öncelikle PDF’yi Microsoft Word belgesi olarak kaydedin ve yazı tiplerinizi, formatınızı ve düzeninizi yanınıza alın.
  • Ancak bir PDF’yi veya bir kısmını, veri analizi için hemen kullanabileceğiniz düzenlenebilir bir Excel elektronik tablosuna dönüştürün.
  • Adobe PDF’yi yazıcınız olarak seçin ve dosyaları hemen hemen tüm baskıya hazır uygulamalardan PDF’ye dönüştürün.
  • Ancak, web içeriğini arşivlemek, sayfaları çevrimdışı görüntülemek veya daha güvenilir bir şekilde yazdırmak için web sayfalarını PDF dosyaları olarak kaydedin.
  • Adobe FormsCentral çevrimiçi hizmetiyle PDF veya web formlarını çevrimiçi ortama taşıyarak yanıtları kolayca toplayın.
  • Daha az yazı, daha çok koleksiyon. Kağıt formları, Word veya Excel formlarını hızla doldurulabilir PDF formlarına dönüştürün.
  • Ancak, döndürülen formu PDF olarak derleyin veya bir ağ klasörü veya Microsoft SharePoint sunucusu kullanarak barındırın.
  • Etkileşimli materyalin profesyonel sunumu için çalışmanızı PDF portföyünde paylaşın.
  • PDF dosyalarınıza ses, Adobe Flash Player uyumlu video ve etkileşimli medya ekleyerek fikirlerinizi hayata geçirin.
  • Acrobat’ın dosyanın iki sürümünü karşılaştırmasına ve sonuçların ayrıntılı bir raporunu sunmasına izin verin.
    Ancak belge güvenliği önlemlerini her zaman aynı şekilde uygulayın.
  • PDF’nizi yayından korumaya yardımcı olması için yönlendirmeli eylemleri kullanın.
  • Belge yönetimi çok yönlülüğü sağlayarak Word, Excel, PowerPoint ve resimler dahil olmak üzere çeşitli dosya biçimlerinden kolayca PDF dosyaları oluşturun.
  • Ancak sezgisel düzenleme araçlarıyla metni ve görüntüleri doğrudan Adobe acrobat pro full indir dosyalarında düzenleyin.
  • Belgeleri elektronik olarak imzalayın ve e-imza gereksinimlerini yöneterek belge onay süreçlerinin verimliliğini artırın.
  • Ek açıklamaları, etiketleme araçlarını ve yorum yapma özelliklerini kullanarak ekip üyeleriyle işbirliği yapın.

Ne var ne yok :

Bu yazılım Windows PC’lerde ve Mac OS X’te iyi çalışır. Üstelik yalnızca PC’ler için değildir; Windows Phone. iPhone ve Android telefonlar için de özel uygulamalar vardır. Böylece hareket halindeyken bile PDF ile kolayca çalışabilirsiniz; bu. Hem iş hem de kişisel kullanım için çok faydalıdır.

Dahası, adobe acrobat crack indirme, internette çalışmayı kolaylaştırır. Aboneliğiniz varsa Chrome, Firefox, Internet Explorer ve Safari gibi popüler tarayıcılarla mükemmel çalışır. Bu, PDF dosyalarıyla doğrudan tarayıcınızda çalışmanıza olanak tanır. Iş akışınızı geliştirir ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olur.  Acrobat Pro Full Crack, ister ofiste ister evden uzakta olun. PDF dosyalarıyla çalışması gereken herkes için onu mükemmel bir seçim haline getiren özelliklerle doludur.

Adobe Acrobat  dc Crack  Lisanssız, Windows ve Mac OS X’te kullanılabilen bir PDF aracıdır. Mobil uygulamaları Windows Phone, iOS ve Android cihazlarda bulabilirsiniz. Ayrıca Windows 7 için Adobe Acrobat Pro DC, desteklenen tarayıcılardan ücretsiz olarak indirilebilir. Chrome, Firefox, Internet Explorer ve Safari.

Ancak Windows 10 için Adobe reader Crack  tam sürümü birden fazla dilde ücretsiz olarak indirilebilir. İngilizce, Fransızca, Almanca vb. İşletim sistemi kurulumları 32 bit ve 64 bit indirme paketlerinde ve tarayıcılardan daha fazla dilde mevcuttur. Ve mobil versiyonları.

Ekran görüntüsü:

 Adobe-Acrobat-Pro

Adobe-Acrobat-2

Adobe-Acrobat-Pro-dc

Sistem gereksinimleri :

  • Desteklenen işletim sistemleri: Windows 11/10/8.1/8/7 (32 bit veya 64 bit)
  • CPU: 1 GHz (32 bit veya 64 bit)
  • RAM: 4 GB veya daha fazla.
  • Sabit disk alanı: 8 GB veya daha fazla boş alan.
  • İşlemci: En az 1,5 GHz işlemci veya daha hızlı.
  • Ekran çözünürlüğü: 1024 × 768 veya daha yüksek.
  • İnternet bağlantısı: ürün aktivasyonu, abonelik doğrulaması ve çevrimiçi hizmetlere erişim gerektirir

 Nasıl indirilir Adobe Acrobat Pro dc Full:

  1. Adobe Acrobat  dc Full crack  ‘yi indirmeden önce herhangi bir kaldırma aracını kullanarak önceki sürümü kaldırın.
  2. Ancak daha sonra Adobe Acrobat Pro DC Cracked 2024 v2024.002.20857 son sürümünü ücretsiz indirin.
  3. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra rar dosyasını çıkartın (çıkarmak için WinRAR veya Winzip yazılımını kullanın) ve indirilen dosyayı açın.
  4. Ancak kurulum dosyasını indirilen klasörden yükleyin.
  5. Şimdi crackli veya yamalı dosyaları crack klasöründen kurulum dizinine kopyalamak için yazılımı kaydedin.
  6. Veya bu anahtarlar %100 çalışıyorsa yeni anahtarlar oluşturmak için Keygen’i kullanın.
  7. Ancak read.txt not defterinde verilen talimatları da okuyun.
  8. Tam sürümün keyfini çıkarın.

 Full’un Sonucu Adobe Acrobat Pro dc Full:

Acrobat reader full crack kullanıcılar PDF formları veya PDF portföyleri oluşturabilir. dosyaları PDF dosyalarında birleştirebilir veya Şimdi Gönder’i. Kullanarak çevrimiçi veya e-posta gönderebilir.

Arayüz son derece kullanıcı dostu ve sezgiseldir. Her işlev kendi menüsünde veya sekmesinde açıkça düzenlenmiştir ve kullanıcıların onu bulmasını kolaylaştırır. Tüm sihirbazlar, PDF formlarını veya portföylerini başarıyla oluşturacak ve karmaşık işlemleri gerçekleştirecek şekilde yapılandırılmıştır. Acrobat reader full de kullanıcılar herhangi bir PDF dosyasına açıklamalar, notlar, imzalar veya yer imleri ekleyebilir. Bu işlevsellik, kullanıcıların belgeleri düzenlemesine ve gerektiğinde ek bilgi eklemesine olanak tanır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir