Windows 7 Loader Inder 2024 v2.2.2 [Tam Sürüm]

Windows 7 Loader Inder 2024, Loader Inder 2024’yi Ürün Anahtarı olmadan etkinleştirmek için kullanılan araç Daz’ın ‘üdür. Bu Windows 7 etkinleştirme aracı, orijinal olmayan Windows 7’nizi orijinal Windows 7’ye dönüştürecektir. Ücretsiz Windows 7 önyükleyici indirmesini kullanarak Windows 7 Home Premium, Professional ve Ultimate’ı etkinleştirebilirsiniz.

14 Ocak 2020 itibarıyla Windows 7 desteği sona ermiştir. Microsoft Müşteri Hizmetleri artık teknik yardım sağlayamayacaktır ve bilgisayarınız artık güvenlik güncelleştirmelerini almayacaktır.

Ve Windows Loader 2.2.2, hem 32 bit hem de 64 bit sürümlerde çalışan en son sürümdür.

Windows-7-Loader-Inder-2024

Windows 7 Loader Inder 2024’e Genel Bakış:

Windows 7 Loader Inder 2024, Windows 7 işletim yazılımıyla oldukça uyumludur. Geliştiriciler yükleyiciyi şık ve orijinal bir görünüme sahip olacak şekilde tasarladılar. Windows 7 32 bit ve 64 bit sistemlerde çalışacaktır. Ve Microsoft Windows ile ilgili çeşitli uygulamaların tüm sorunlarını çözer. Kurulum sırasında herhangi bir aktivasyon sorunuyla karşılaşmazsınız. Önyükleyicinin ayrıca bazı çoklu görev yetenekleri de vardır. Ayrıca bootloader kurulum sürecini çok hızlı hale getirdi. Zaman kazandıran bir süreçtir. Yükleyicinin orijinal sürümünü istiyorsanız web sitesine gidin ve içeriğin tamamını indirin. Orijinal bir Windows sürümü performansınızı artırmanıza yardımcı olacaktır.

Şimdi Windows Loader v2 2.2‘yi tartışacağız. Zaten bildiğimiz gibi PC’nizde Microsoft Windows’u etkinleştiren bir araçtır. Öte yandan Windows XP, Windows Vista, Windows 8.1, Windows 8, Windows 10 ve Windows7 Crack dahil tüm sürümleri etkinleştirebilirsiniz.

Windows-7-Loader-Inder-crack

Windows 7 Loader Inder 2024’ün Özellikleri:

  • Windows Loader veya Windows 7 Orjinal Yapma Programı olarak adlandırılan bu araç, Windows 7 Activator ve tüm sürümlerini desteklemektedir. Her iki işletim sistemi de özellikler ve arayüz açısından çok benzer olduğundan Vista’yı da destekler.
  • Aslında internete erişimi olmayanlar veya internetten uzakta olanlar için bu en iyi seçenektir. Artık bu araç sayesinde internet bağlantısına gerek kalmadan lisans anahtarını alabilecekler. Hem Windows 7 Loader Gezginler Tamindir‘de hem de Windows Vista’da çalışmaktadır. Ancak internete bağlanmak ek faydalar sağlayacaktır.
  • O zamanlar bu duruma neden olan hiçbir KMS teknolojisi yayınlanmamıştı. Windows 7 etkinleştirme programsız yardımıyla kalıcı aktivasyon sağlayabilirsiniz. Bu şekilde aktivasyonu uzatmak için internet bağlantısına bile ihtiyacınız yoktur. Bu aracı kullandığınızda, kalıcı aktivasyona sahip olduğunuzda aynı adımları tekrarlamanıza gerek yoktur.
  • Kullanıcıların araçları edinmesinin en iyi yolu orijinal lisansı almak olsa da beyaz şapka pek çok araçta mevcut değildir. Bu şekilde Microsoft’un güvenlik güncellemesi sunucularından güncellemeleri alabileceksiniz.
  • Birçoğunuz bunun size biraz paraya mal olacağını düşünse de yanılıyorsunuz çünkü Windows 7 ultimate etkinleştirme tamamen ücretsizdir. Herhangi bir kısıtlama olmadan istediğiniz sayıda makinede kullanabilirsiniz ve farklı makineler için ayrı araçlar indirmenize gerek yoktur.
  • Ancak birçok kişi hala bu aracı bir virüs olarak görüyor ve içinde virüs ya da başka kötü amaçlı kodlar olabileceğini düşünüyor ancak endişelenecek bir şey yok. Bu aracı yazmadan önce bu aracı test ettim ve herhangi bir kötü amaçlı kod içermiyor. Antivirüs araçlarının dizinlerinde tespit edilmesini engellerler.

Windows-7-Loader

Windows 7 Loader Inder 2024’teki yenilikler:

Ve Windows 7 Loader tümünü etkinleştirmek için en iyi yazılımdır Windows 7 starter ürün anahtarı Kurumsal, Ev, Profesyonel vb. gibi. Kullanımı kolay, deneyim gerektirmeyen ve tüm özellikleri tüm kullanıcıların kullanımına açık bir programdır.

Üstelik PC için tüm sürümler için daz tarafından ücretsiz indirilen Windows 7 önyükleyici, Windows sürümünüzü ve mimarinizi otomatik olarak algılayacaktır. VMWare de bunu destekliyor. Başka bir işletim sistemini çalıştırmak için VMWare veya Virtual Box üzerinde Windows veya herhangi bir sanal makine yazılımı kullanıyorsanız, Windows Loader’ı kullanarak da etkinleştirebilirsiniz. Özel anahtarların bir listesini içerir.

Windows 7 Bootloader Activator v2.9.6’yı indirin Windows’un tüm sürümleri, 32 bit ve 64 bit ile uyumludur. Activator Windows 7 Ultimate 64-bit’i indirin ve Windows’u ücretsiz etkinleştirin. Bu harika aktivatörün aşağıda tartışacağımız birçok özelliği var. Windows 7 etkinleştirme, bilgisayarınızdaki Windows’un orijinal kopya olduğunu düşündüğü orijinal dosyaları değiştirir. Windows deneme sürümünüzü sıfırlar.

Widows-update

Sistem gereksinimleri:

  • Desteklenen işletim sistemi: Windows 7
  • Gerekli bellek (RAM): 512 MB RAM
  • Gerekli sabit disk alanı: 10 MB boş sabit disk alanı
  • İşlemci: 1 GHz Intel/AMD CPU veya üzeri.

Nasıl kurulur:

  1. Öncelikle Windows loader download butonuna tıklamanız gerekiyor.
  2. İndirdikten sonra klasörde Windows 7 Loader zip dosyasını göreceksiniz.
  3. Daha sonra zipten çıkarın ve bilgisayarınıza yükleyin.
  4. Bu aracı yükledikten sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır.
  5. Şimdi Windows 7’yi kontrol edin, kayıtlı sürüm olarak görünecektir.

Çözüm:

Windows loader gezginler dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan en popüler işletim sistemidir. Ancak sorun şu ki, yalnızca ücretsiz denemeler sunduğundan herkes tarafından erişilebilir değil. Ancak Windows 7 Loader, tek bir kuruş ödemeden lisans anahtarını alabileceğiniz ücretsiz bir araçtır. Bu bölümde bu aracın ne olduğu ve nasıl çalıştığı gösteriliyor.

Bu makale yalnızca eğitim amaçlıydı. Ziyaretçilerimizi bu tür araçları kullanmaya asla teşvik etmiyoruz. Bu kılavuz insanlara bu araçtan bahsetmek içindir çünkü çoğu kişi onu arıyor. Ayrıca Microsoft’tan bir lisans satın aldığınızdan veya yakınınızdaki herhangi bir satıcıdan Windows 7 Loader Inder 2024 kopyalarını satın aldığınızdan emin olun.

Bu makaleyi faydalı buluyorsanız ve bilginizi geliştiriyorsanız, lütfen başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyin. Kişisel görüşünüzü de paylaşmayı unutmayın.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir